05/03/2019

Har du brug for en køberrådgiver/boligrådgiver?

Det er egentlig svært at give et svar på generelt, for det er det samme som at spørge, om du skal bruge en håndværker til at bygge dit hus. Hvis du selv er håndværker eller virkelig handy, så skal du måske ikke, men for de fleste er det bedst at overlade arbejdet til en professionel. Det samme gælder for køberrådgivning i en bolighandel.

En køberrådgiver giver dig et konkret fysisk produkt, men nærmere en forsikring, som giver dig ro i maven i et ellers presset forløb, som det er at købe bolig. Køberrådgiveren læser de 25 til 100 siders dokumenter igennem som en bolighandel typisk indbefatter, og hjælper dig med at navigere i jura og vilkår, så du får en tryg handel uden ubehagelige overraskelser.

Når køberrådgiveren gennemgår alle dokumenterne i handlen, kan han eller hun hurtigt spotte, om ejendomsmægleren har glemt nogle af de vigtige dokumenter i handlen. Køberrådgiveren læser denne slags dokumenter igennem hver eneste dag og er vant til at læse og forstå fagsproget.

I bund og grund vælger du at få en køberrådgiver for at sikre dig, at der ikke er fejl eller overraskelser i dokumenterne i handlen. Hvis du har valgt en køberrådgiver, som også finder en bolig til dig, så får du også professionel forhandling med på sagen, som kan spare dig mange penge og skaffe dig boliger, som endnu ikke er til salg på nettet.

Se flere indlæg
Gå til forsiden