Forhandling

Vi sikrer, at du får en fair handel i hus

Vi hjælper dig med forhandling af pris og vilkår, når du står foran dit næste boligkøb.

Kontakt os:

Hvis du har set på bolig, så har du nok hørt en af disse, hvis ikke alle, fra ejendomsmægleren:
  • "Du skal være hurtig - der er også andre interesserede"
  • "Sælger går kun med til prisen"
  • "Der er allerede kommet et bud på ejendommen"

Alle tre udsagn kan være sande, men alle tre er også sætninger ejendomsmægleren bruger fordi de, jf. lov om omsætning af fast ejendom, KUN må være sælgers mand og intet i loven siger at ejendomsmægleren ikke må lyve om disse ting.

Ejendomsmægleren hverken må eller kan rådgive jer på nogen måder og alt, hvad mægleren gør skal være for sælgers bedste.

Hos Concilio ser vi det som vores vigtigste opgave at sikre, at du får en fair handel i hus.

Derfor har vi, som tidligere ejendomsmæglere og køberrådgiver på advokatkontor, valgt at være købers “ejendomsmægler”, så det bliver en fair ejendomshandel, hvor både sælger og køber har en professionel forhandler på deres side.

Med vores mange års erfaring fra branchen, ved vi hvad der bliver sagt og hvorfor. Det ved ejendomsmægleren godt og fordi vi er en professionel part bliver vi taget seriøst og sikrer på den måde en balanceret forhandlingssituation for dig.

Så selvom mægler siger du er umuligt at forhandle, så få altid en køberrådgiver på din side, inden du skal ud og se boligen, så både du og sælger får en fair handel.

Book en uforpligtende samtale

Vi vil gerne høre om jeres boligdrøm og hvordan vi kan hjælpe. Book en gratis og uforpligtende samtale, og vi kontakter jer indenfor 24 timer.

3 gode råd til boligforhandlingen

1.
Kontakt en køberrådgiver INDEN du tager ud og se på boligen og hav en budberegning klar (Den laver vi gratis for dig).

2.

Find dit pokeransigt frem og sig intet til ejendomsmægleren om hverken pris, vilkår eller overtagelse. Du skal bare se boligen. Det gør at mægler ikke kan aflæse dig og du undgår at få sagt noget, som kan ødelægge buddet eller forhandlingen.

3.

Selv hvis prisen ikke kan forhandles, hvilket kan være tilfældet engang imellem, så er der stadig rigtig mange vilkår til forhandling, som kan spare dig for mange penge i ejendomshandlen. Denne del får du med, helt gratis, hos os.

Forhandling uden risiko for dig

Hos Concilio forhandler vi både pris og vilkår for dig, men hvis der ikke kommer et nedslag i prisen, men kun bedre vilkår, så koster det dig faktisk ikke noget. Vores honorarer baserer sig udelukkende på det nedslag i prisen, vi kan skaffe dig. Så hvis vi “kun” skaffer dig bedre vilkår, som i sig selv kan være mange penge værd, så koster det dig ikke en krone. Du har altså intet at tabe, men kun professionel sparring og forhandling at vinde.

Samarbejde med finansieringsrådgiver

Som noget helt nyt har vi indgået et samarbejde med en af landets førende, uafhængige finansieringsrådgivere. Det betyder, at du som kunde hos os får adgang til gratis rådgivning om din økonomi.

Du kan bl. a få gennemgået det lånetilbud du har fået fra din bank og hvis du er i den indledende fase af din boligjagt, kan du få hjælp til at finde lige den bank og det banktilbud, som passer til dig.

Book en uforpligtende samtale